כאבי גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/05/2015 | 22:54 | מאת: סועאד

שלום רב , אני בת 28 שנים , אמא ל 3 ילדים (לידה אחרונה לפני שנה ) , ביקרתי אצל רופא אורטופיד לפני כחודשיים עקב כאבים נמשכים , הוא נתן לי תרופת קטפלם למשך 10 ימים והכאב נעלם קצת ... מאז 3 שבועות מרגישה כאבי מותן עזים מהצד השמאלי והכאב יורד לאורך רגל שמאלית ... מאחר והרטפא בחול התור הבא אצלו רחוק ואני כה מודאגת ... רוצה לברר האם כאבים כאלה מעידים על משהו רציני? האם לחקות עד שמגיע התור או צריך לפנות מיד לרופא אחר?

קרוב לודאי שמדובר על בלט דיסק או בעיה בדיסק המגרה את שורש העצב - כוא באבל לא מסוכן ולא צריך להלחץ עד לבדיקה - משככי כאב בלבד. ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה