שאלה.

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/05/2015 | 13:20 | מאת: שולי.

שלום רב דוקטור, בן 37. מזה כמה שנים, כאבים הולכים וחוזרים באזור פנים השחמות צד ימין. ברגע שזה מתחיל עד שנרגע קצת, משבית אותי כמעט לגמרי, (להרים, להזיז דברים, לשבת לשכב וכדומה).. האם מוכרות תופעה זו, ממה יכולה להיווצר, מה כדאי ניתן לעשות כדי לשפר ומה יכול לעזור אפילו במעט. תודה מראש על התשובה!!

התלונה לא טיפוסית לשום מצב מוכר לי מציע לפנות ליעוץ של נוירולוג ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה