תשובות mri

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/05/2015 | 19:57 | מאת: יונתן

שלום רב: עשיתי בדיקת mri ואשמח לדעת מה אומרת התשובת סיכום: שינויים דיסקוגניים בגובה L4-L5 ובפרט L5-S1 עם מרכיב של בקע דיסק לאחור מרכזי וסב-ליגמנטרי במידה זעירה וללא לחץ משמעותי על קדמת השק. האם זו פריצת דיסק? ומדוע רגל ימין רדומה לי? האם ייתכן? והאם אפשר לעבור ניתוח כי כואב מאוד אשמח לתשובה מהירה תודה יונתן

לפי התשובה אכן יש בקע (פריצת) דיסק וזה בהחלט יכול להיות וסביר שמהווה מקור הכאב זה מצב שאפשר בהחלט לפתור אותו בניתךוח אם כי לרוב אין בכך צורך אם תרצה אתה מוזמן לתאם יעוץ מסודר במרפאתי על מנת להעריך מצבך באופן ישיר ולבדוק את אפשרויות הטיפול ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה