פריצה צוארית

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/05/2015 | 11:41 | מאת: הראל

בן 43. עפ"י mri שתי פריצות צואריות המשמעותית יותר c7. אוטופד הקופה אבחן הופמן חיובי. הייתי בייעוץ מומחה שלא בדק בדיקה פיזית כלל. אלא רק צפה בדיסק mri. חזרתי שוב לאורטופד הקופה שראה חסר נוירולוגי הופמן וביקש ללכת למומחה נוסף כי לדעתו יש נזק נוירולוגי. לפי פיענוח mri קיים לחץ על החוט. המומחה הציע ניתוח כי לדעתו גם יש הופמן חיובי משמעותי הירדמויות ביד ושינויים בתחושה. הכאבים מאז פברואר רצוף. ובדצב. התקף קצר יותר. מאז ת.דרכים מלפני כשנתיים צואר תפוס וכאבים אבל לא כמו עכשיו. האם באמת ניתוח זה הפיתרוו? האם גיסק שפרץ יכול להיספג?

הדיסק לא יספג ובצוואר לחץ על חוטה שדרה יכול לגרום לצרות רבות ונזק לא הפיך ולכםן כדאי להיות זהיר מצד שני אין סיבה לנתח אם אין לחץ ניכר וסימני נזק לחוט בבדיקה איני יודע מה בדיוק היה בבדיקה ואם תרצה יעוץ אין לי אלא להציע לך להגיע ליעוץ מסודר במרפאתי ולדון בכל הממצאים ואפשרויות הטיפול ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה