הדדי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/04/2015 | 11:12 | מאת: katon batya

נכדה שלי בת 8 וחצי נולדה עם חוליות מחוברות בצד אחד של עמוד השדרה. עד עכשיו היא רק במעקב. בבדיקה אחרונה המצב שלה מחמיר. אומרים שבניתוח קיים סיכון גדול מדי ומציעים לה חגורה אורטופדית. האם זה יכול באמת לעזור או מה אפשר או צריך לעשות? תודה

חגורה במצב כזה לא כל כך יעילה לעצור את המצב אבל חשוב לנסות ולעכב את ההחמרה גם אם לא תיעצר - כדי לנסות ולהגיע לניתוח אם יהיה בו צורך - בגיל יותר מאוחר ולא לעברו ניתוח בגוף כל כךף קטןו (הניתוח לרוב עוצר חלק מהגדילה) ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה