נימול ביירך

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/04/2015 | 11:24 | מאת: באדרי בארוך

שלום דוקטור אני בן 22 יש לי התנפחות במעי הגס עקב דלקת, ובנוסף צץ לי נימול ביירך ברגליים ותחושת שריפה אחרי ישיבה, ע"פ רופאה המשפחה שלי שטוען שיש קשר בין הדלקת לגירוי העצב הפימוראלי שעובר מתחת למעי, ובנוסף אחרי בדיקת mri לעמוד שדרה שהראה שאין שום בעיה בדיסקים, אגב אין לי כאבים בגב. האם הטענה ראויה לבדיקת mri, ואם כן איזה איזור? האם יכול להיות גירוי לעצב הפימוראלי שעובר באזור האגן? תודה מראש למענה.

עני תי לך כבר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה