כאב גב המקרין לרגל בהריון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/04/2015 | 10:06 | מאת: יוליה

שלום רב! אני בת 32, בשבוע 26 להריון. זמן מה אני סובלת מכאבי גב וברור לי כי זה חלק מהתהליך אך בשבוע וחצי אחרונים הופיע כאב חד בגב תחתון שמקרין לרגל ימין. מאז שזה התחיל אני גוררת רגליים, לא מסוגלת ללכת/לשבת/לעמוד יותר לכמה דקות והכאב ממני מונע שינה רציפה כי כל תזוזה מכאיבה גם בשכיבה. מיותר לציין כי זה מפריע בחיי היום יום, בעבודה ואפילו לנהוג אינני מסוגלת. בביקור אצל אורטופד בקופת חולים נאמר לי במילה אחת "תסבלי". אבל יש לי עוד 3 חודשים עד הלידה. איך בדיוק סובלים ושורדים וחיים תקופה ארוכה כזאת? בבקשה לעזרתכם.

איני יודע מה הבעיה בלי לבדוק אותךף אבל יתכן שבמצבך באמת אין הרבה שאפשר להציע לך מציע לך להבדק על ידי מומחה בתחום עמוד השדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה