כאבי גב נמשכים לאחר ביקור אצל אורטופד

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/05/2015 | 17:55 | מאת: מעיין

ד"ר שלום. לא מזמן הצגתי פה שאלה בקשר לאבי (גיל 58) .אבי עבר צילום נוסף וביקור אצל האוטופד. נאמר לו ע"י האורטופד שיש שינויים ניווניים קלים בעמוד השידרה שאופיניים לגיל. האורטופד נתן לו ארקוקסיה כדור ביום במקום רוקאסט שקיבל מרופא המשפחה. עברו שבועיים מאז הביקור אצל האורטופד ולצערי לא חל אצלו שינוי אלא ההפך הכאבים מתגברים. מהי המלצתך ? וכן האם מותר לאבי להתעמל בתקופה זו ?

פ]עילות גופנית מתונה סדירה בהחלט רצויה ברוב המקרים ממליץ להגיע למומחה עמוד שדרה לבירור מעמיק יותר ד"ר רנד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה