כאבי גב וגפיים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/04/2015 | 19:16 | מאת: ליאור

שלום כבר יותר מחצי שנה שאני סובלת מכאבי גב תחתון בצד שמאל, שריפה, דקירות נימול והקרנות לכל רגל שמאל ובנוסף תחושת חולשה של השרירים, הרגליים מתקפלות לפעמים וכאב שמרגיש כאילו השרירים נתפסים (בכל הרגל ובגב התחתון). כפות הרגליים מרגישות לפעמים כאילו שמישהו מרסק אותן כשאני נעמדת. אני לא מצליחה לשבת/לשכב/לעמוד יותר מ5 דק ברצף, ואחרי כמה דקות של הליכה אני לא מצליחה להחזיק את עצמי וחייבת לשבת. בחודש האחרון אותם התסימנים החלו להתקיים גם בצד ימין (גב ורגל) ובשבועיים האחרונים התווספו תחושת נימול, דקירות, וחולשה בידיים בעיקר ביד שמאל וכאבים בשכמות. בבדיקת EMG לרגליים קיבלתי את התוצאה - נזק כרוני בשורש L5 משמאל בבדיקת CT עמוד שדרה מותני קיבלתי את התוצאה - L5-S1 - בלט דיסק דיפוזי קל ללא לחץ על השק הטקלי קוטר תעלת השדרה תקין השמן האפידורלי והליגמנטה פלבה תקינים הפורמינה הנוירוליות ושורשי העצבים משני הצדדים בגדר הנורמה המבנה הגרמי של הל החוליות בגדר הנורמה המנח החולייתי שמור. מאחר ובתוצאות הCT נרשם ששורשי העצבים תקינים והבלט קל, זה נראה כאילו הוא לא אמור להפריע, אבל אם מחברים הכל עם תוצאות הEMG יכול להיות שמשהו אחר גורם לכל הכאבים? תודה

שילוב הממצאיטם אינו טריביאלי ומציע לך להגיע להתעיצות מסודרת עם מומחה עמוד שדרה ד"ר רנד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה