כאבי גב אחרי אימון ביתי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/04/2015 | 00:15 | מאת: עוז

שלום, שלשום הייתי אצל אורטופד עם התלוננות על כאבי גב לאחר אימון ביתי עם משקולות, ובטענה לזרמי חום באיזור כפות הרגליים. לאחר בדיקה של הרופא הוא אמר שנראה שהכל תקין ומה שאני מתאר לא נשמע לו קשור לגו וגם המשקל שאני מתאמן איתו הוא נמוך מכדי לעשות נזק (כ 30 ק''ג, משתמש עם מוט אולימפי ששוקל 20 ק''ג ועוד שתי צלחות של 5ק''ג). רציתי לשאול כמה שאלות אם אפשר, בבקשה, והם: 1. לא ציינתי לרופא את תחושת הנימול ברגל ימין בחודש האחרון, שכחתי מזה כי פחדתי יותר מזרמי החום שאותם כן ציינתי, האם זה יכול לשנות את תמונת המצב? 2. התרגילים שאני עושה הם דדליפט וסקואטים , האם הם לא יכולים לעשות נזק במשקל של 30 ק''ג? 3. אני בן 32 ולפני שנתיים עשיתי צילום סיטי והרופא אמר שיכול להיות שיש בלט דיסק, אז השאלה היא האם יש לי כיום יותר רגישות מפעם באיזור הגו תחתון שבזמן אימון מדי פעם נוצר עומס שגורם ללחץ באיזור שגורם להרדמות הרגליים? בתודה מראש

29/04/2015 | 13:43 | מאת: עוז

רק רציתי לציין שאני די היפוכונדר , ואדגיש שהתחושה היא של הרדמות קלה ברגל אחרי אימון, שקוראת לעיתים קרובות בכמה בחודש האחרון לפחות..

לי זה נשמע עומס די משמעותי ואם יש גם קרינה -ה ייתי רוצה להיות זהיר ולבצע בדיקות דימות מתאימה לברר במה מדובר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה