כאבים באזור הבטן התחתונה והקשר לכאבי גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/04/2015 | 18:34 | מאת: נורית

בשבועיים האחרונים אני סובלת מכאבים באזור האגן הקטן. בדיקה גניקולוגיה היתה תקינה והרופאה הפנתה אותי לבדיקה בגישה ווגינאלית. רופאת המשפחה חושבת שיש קשר בין כאבים אלה לכאבי גב בעמוד שדרה תחתון. עשיתי בדיקת שתן כדי לשלול דלקת בשתן. הבדיקה תקינה. הכאבים עדיין ואפילו חזקים. מה עלי לעשות ולאיזה תחום רפואה עלי לפנות. תודה

אםן בהדיקה הגינקולוגית תקינה - להגיע למומחה עמוד שדרה על מנת לבדוק אפשרות שמקור הכאב בעמוד השדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה