תחושת נימול בגב עליון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

26/04/2015 | 17:40 | מאת: טליה

שלום רב, אני חודשיים אחרי לידה ולאחר קבלת אפידורל בלידה. לאחרונה אני חשה בזרמים באים והולכים בגב עליון בלבד, צד ימין ושמאל. מעין תחושת נימול אך אין לי כאבי גב.... האם יש קשר לאפידורל? מה זה יכול לנבוע? ואיך ניתן לטפל בכך?? תודה

אין קשר לאפידורל וספק אם בכלל קשור לגב תבדקי ראשית אצל רופא משפחה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

11/06/2015 | 15:54 | מאת: מורן

אחרי אפידורל. הרופא משפחה לא כ"כ התייחס לתלונות שלי ברצינות. מרגישה תחושת נימול\דגדוג\נמלים בגב עליון באזור השכמות בערך כבר כמה שבועות. לא כואב אבל מטריד... מה אמרו לך? את יודעת ממה זה? מה צריך לעשות? האם תוכלי ליצור איתי קשר 0527610441

15/06/2015 | 09:35 | מאת: טליה

אני כבר 3 חודשים אחרי לידה... וזה לא עובר... הבנתי שזה כנראה כן קשור לאפידורל... ובכלל להרמה של התינוק (כנראה תנועות לא נכונות) גם אני הלכתי לרופא משפחה והוא לא התייחס.. אבל התייעצתי עם עוד רופא והוא אמר לי לשכב על הבטן ולנוח ושזה יעזור... זה סופר מטריד!!תנסי לחזק שרירים בגב אולי, מסאזים או משהו בסגנון... בהצלחה!

29/12/2016 | 09:19 | מאת: מור

גם אני 5 חודשים אחרי לידה עם אותה הבעיה, זה מגיע בעיקר בעמידה בתמוחה מסויימת לא חשבתי אפילו שזה אולי קשור לאפידורל.. מטריד!

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה