לא רק לרופא:פיענוח MRI טוב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/04/2015 | 14:57 | מאת: זקוק לעזרה

שלום ותודה מראש מחפש לעשות פיענוח ל MRI עמוד שדרה תחתון שעשיתי ולא קיבלתי פיענוח סביר מאסותא. מחפש רדיולוג טוב, רצוי שמבין גם ברקמות רכות ולא רק בעצמות, בפחות מ-1000 ש"ח מישהו מכיר ומרוצה מרדיולוג? מחפש לדעת מנסיון אישי או חוו"ד גולשים אולי ד"ר כץ - מנהלת מכון ההדמיה בי"ח קפלן, אולי ד"ר מיכל אמיתי ? מתמחה בדברים אחרים אך רושמת שעוסקת גם בMRI אגן

חפש נוירורדיולוגים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה