CT עמוד שדרה מותני וצווארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/04/2015 | 20:20 | מאת: חן

שלום רב, אני בן 65, סובל מכאבי גב וצוואר. נשלחתי ל CT עמוד שדרה מותני וצווארי. אודה מאוד לעזרה בפיענוח התוצאות ודרכי טיפול. C3-4: בלט דיסק אחורי מרכזי קל. C4-5: היצרות המרווח הדיסקלי. ללא בלט בדיסק. C5-6: היצרות המרווח הדיסקלי. ללא בלט בדיסק. C7-D1: שינויים ניוונים במפרקי לושקו בגובה C3-C7. L2-3 : בלט דיסק היקפי אחורי עם מעורבות פורמינלית דו"צ, ללא סימני לחץ על השורשים. שינויים ניוונים במפרקים הפצטליים. L3-4 : בלט דיסק היקפי אחורי עם מעורבות פורמינלית דו"צ, המשיק לשק התקאלי ולשורשים. שינויים ניוונים במפרקים הפצטליים. L4-5 : היצרות המרווח הדיסקלי. בלט דיסק היקפי אחורי עם מעורבות פורמינלית דו"צ, המשיק לשק התקאלי ולשורשים. שינויים ניוונים במפרקים הפצטליים. L5-S1 : המיורטברה L5. הנמכת גובה של L5 באספקט הקדמי. אי סדירות של המרווח הדיסקלי. בלט דיסק היקפי אחורי עם מעורבות פורמינלית דו"צ, המשיק לשק תקאלי ולשורשים. שינויים ניוונים ב SIJ דו"צ. אודה מאוד לעזרה בפיענוח התוצאות ודרכי טיפול. תודה רבה

מדובר בשינויים ניווניים שחיקתיים בדיסקים לאל ממצא ממוקד וללא ממצא מדאיג אין טעם בשאר הפענוח בלי להבין מה הבעיה הקלינית ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה