מסאג' בהריון וכאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/04/2015 | 10:08 | מאת: נטלי

אני שבוע 32 ולפני זמן מה התחלתי לסבול מכאבי גב תחתון. המשפחה המורחבת (ההורים של בעלי) ממש לוחצת עלי לעשות שימוש במעיין מתקן מעסה אוטומטי שהם קנו באינטרנט והוא מתלבש על כורסה ויש לו כדורים כאלה שעולים ויורדים ומעסים את כל הגב. אני מעולם לא השתמשתי בו וממש לא נראה לי לנכון לעשות את זה עכשיו, כי מהמחקר הקטן שעשיתי, גם כתבות שמשבחות מסאג' בהריון טוענות שמי שצריך לעשות את זה הוא מי שמבין במסאג' של נשים בהריון כדי לא ללחוץ על נקודות שעלולות להזיק. הנה פה לדוגמא: "חשוב לקבל את העיסוי ממעסה מוסמך ובעל ניסיון בעיסוי נשים הרות, שכן ישנן נקודות או אזורים שאסור ללחוץ עליהם, כיוון שהם עלולים לגרום לזירוז הלידה או להיפוך העובר." http://www.emadama.co.il/Pregnant-Massage.aspx אז נראה לי שמתקן למסאג' שעושה לחיצות אוטומאטיות בלי להתחשב בכאבים הספציפיים שחווה האדם שיושב עליו, ובוודאי בלי להתחשב שמדובר באדם בהריון, זה דבר לא הכי רצוי.... אודה על עמדה מקצועית בעניין זה.

לא נשמע לי מתקן מסוכן ברמה שעלולה לגרום נזקים כמו שתיארת אבל אם יש לך כזו התנגדות פ]נימית לשימוש בו - אז אל תשמשי בו ופני לעיסוי מקצועי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה