פריצת דיסק צוארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/04/2015 | 23:06 | מאת: סיגל

עם שתי פריצות בצואר עפ"י MRI. ברצוני לדעת האם יש מצבים שיכולים להחמיר פריצת דיסק? במצבים של כאבים חזקים, האם ישנה השפעה על המצב באזור הכואב אם לא לוקחים תרופה נגד כאב? מה בעצם יכול כן לשפר את המצב שגורם לכאב? תודה רבה

אין הרבה שליטה על התקדמות הפריצה - כדאי לבצע פעילות גופנית מתונה סדירה ואין מה לחשוש מתנועה זו או אחרת - לרוב לא ישפיעו באופן מהותי התרופות עוזרות זמנית בלבד ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

19/04/2015 | 23:13 | מאת: סיגל

אשמח להסבר או פירוט מהי פעילות גופנית מתונה. תודה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה