תוצאת MRI ממצא בחוליה L3 ייתכן המנגיומה אך אטיפית

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/04/2015 | 20:57 | מאת: אייל קליין

שלום דוקטור רנד. לפני כ 5 שנים עברתי תאונת דרכים תוצאתה בלטי דיסק דיפוזי L4-L5. ביום חמישי האחרון עברתי MRI עקב החמרה בכאבים. תוצאות ה MRI : "ממצא בחוליה L3 ייתכן המנגיומה אך אטיפית.רצויה קורלציה עם בדיקת CT" מה זה אומר ? המון תודות. אייל.

איזור ריבוי כלי דם שאין לו כל חשיבות ואינו גורם לתסמינים וגם לא קשור לתאונה. ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה