כאבי גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/04/2015 | 09:03 | מאת: עזאם

אני בן 40 עברתי לפני כמעט שנתיים ניתוח פריצת דיסק עם קיבוע חוליות l5s1 מאז הניתוח המצב הולך ומחמיר עברתי סיטי mri ונתגלה שיש פריצת דיסק בגובה הניתוח וגם בגובה l4s1 ובכמה גבהים אני לא יכול לסבול את הכאבים והנימול ששורף ברגל שמול עברתי emg ונתגלה נזק שורשי ב l4s1 עברתי השתלת אלקטרודה ולא עזר פניתי לשני רופאים אורטופד ואמרו שהניתוח לא הצליח ואני חייב לעבור ניתוח נוסף שלא יהיה מאוחר מה דעתך

דעתי שמדובר במקרה מורכב ושאם אתה רוצה הערכה אמיתית ורצינית של האפשויות חובה לבדקו אותךולעין בבדיקות הדימות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה