תשובות mri

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/04/2015 | 16:37 | מאת: יונתן

שלום רב: עשיתי בדיקת mri ואשמח לדעת מה אומרת התשובת סיכום: שינויים דיסקוגניים בגובה L4-L5 ובפרט L5-S1 עם מרכיב של בקע דיסק לאחור מרכזי וסב-ליגמנטרי במידה זעירה וללא לחץ משמעותי על קדמת השק. האם זו פריצת דיסק? ומדוע רגל ימין רדומה לי? אשמח לתשובה מהירה תודה יונתן

כן נכון וזו הסבה לרדימות - כנראה הלחץ על שרוש העצב על ידי הדיסק ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה