תוצאה של Mir

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/04/2015 | 23:36 | מאת: מוריה

שלום בת 29 כחודש מושבתת עקב כאבי גב תחתון המקרינים לרגל שמאל לפני יומיים mri וזו התשובה: l4-l5 ללא עדות לבקע הדיסקית. קרע אזולאי לטרלי משמאל, הפורמינות חופשיות. L5-s1 בקע דיסק על בסיס רחב אחורי ופרמדיאני מימין, אמפרסיה על שק תאקלי ולחץ על שורש עצב s1 שינויים דג נרטיבים ב end plate מסוג modic2 קיבלתי הפניה דחופה למומחה עמוד שידרה אשמח להבין מה זה אומר???? תודה מראש

יש פריצת דיסק בגוןבה L5-S1 עם לחץ על שרש העצב ושינויי ניווניים. לא מסוכן אבל מכאיב אפשר לשקול ניתוח אך זה לא טיפול הכרחי אלא לפי מדת הכאב. ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה