שאלה לגבי דיסקופטיה בגב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/04/2015 | 20:58 | מאת: מיכל

בצילום ע מותני של בן זוגי (בן 54) הממצאים: היצרות מרווחים בינחוליתיים בגובה 4-5L, 1S-5L אודה להסבר מה זה אומר, מה אפשר וצריך לעשות וממה צריך להמנע? האם אסור לעסוק בעבודה פיזית?

לא דמבורא במצב מסוכן יכול להמשיך בחייו וחשוב לבצע ספורט וחיזקו שראירי הגב והבטן ושמירת כושר ברור שמאמצי משקל מוגזמים לא רצויים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה