פענוח ct

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/04/2015 | 19:50 | מאת: מזל

שלום בת 24. בעקבות תאונת דרכים שעברתי לפני חודשיים כהולכת רגל התחלתי לסבול מכאבי גב חזקים מאוד עם תחושת הרדמות בגב התחתון והקרנות לרגל שמאל שעכשיו יש לי גם הקרנות לרגל ימין. יש תחושת הרדמות חזקה במיוחד בישיבה ובשכיבה. הליכה מקלה על המצב. עשו לי סיטי עמוד שדרה מותני, אם תוכל לפענח לי אותם בבקשה: ממצאים: L1-L4: ללא ממצא מיוחד. L4-L5: הודגם בקע דיסקי מרכזי ולטרלי שמאלי קל עם לחץ קל על השק הטקלי, שומן אפידוראלי משמאל מטושטש, מפרקים פצטלים והתעלה הספינלית הגרמית הודגמו ללא סטיות. L5-S1: בקע דיסקי מרכזי אחורי קל עם לחץ קל על השק הטקלי, שומן אפידוראלי שמור, מפרקים פצטלים והתעלה הספינלית הגרמית הודגמו ללא סטיות. תודה

הצגת את פענוח ה - CT. ומה השאלה? ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

15/04/2015 | 10:16 | מאת: מזל

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה