גב תחתון עצם זנב צד שמאל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

13/04/2015 | 15:56 | מאת: מאיה

היי, בת 30. ללא הסטוריה של כאבי גב. לפני חצי שנה החל לי כאב פתאומי בגב התחתון ממש באמצע הישבן (כנראה עצם הזנב) בצד שמאל שהקרין לרגל. לאחר מנוחה של כמה ימים, הכאב עבר. לפני שבועיים שוב הכאב חזר בצורה חדה עד כדי כך שלא יכולתי ללכת, לקום או לשבת. כאב חזק ביותר ששוב עבר רק אחרי מנוחה של שבוע. אתמול שוב תקף אותו הכאב.. ולא עבר. מזה יכול להיות? אציין שלא הרמתי/ סחבתי/ התאמצתי.. כך שזה לא שריר תפוס. האם זה מסוכן? תודה רבה

מסוכן כנראה שלא אבל בהחלט דורש בירור ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה