המנגיומה בעמוד השדרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/04/2015 | 19:25 | מאת: אושרית

אני לאחר ניתוח וקיבוע בעמוד השדרה L1 ועד L5 למרות זאת במהלך הניתוח דיממתי ללא הפסקה ולכן הופסק הניתוח ולא הוסרה כל המנגיומה היום שני וחצי אחרי הניתוח היא שוב גדלה הייתה 1.6 ועכשיו היא 2.5 האם יש פתרון אחר חוץ מניתוח? אולי לעשות רדיוכרורגיה? אשמח לתשובה בהקדם אושרית

יש אמצעים שונים כולל אמבוליזציה וטפול בהקפאה ועוד - מציע לך לקבל חוות דעת נוספת ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

17/04/2015 | 14:45 | מאת: אושרית

תודה רבה על הענות המהירה, דבר ראשון אמבוליזציה עשיתי גם דרך המפשעה וגם ניסו דיקור ישיר ולצערי לא הצליח, מה זה טפול בהקפאה? תודה רבה מראש אושרית

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה