MRI

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/04/2015 | 16:04 | מאת: רויטל

שלום רב הבן שלי בן 19 חייל.. סובל מכאבי גב. פרופיל 97 להלן תוצאות סריקה בתהודה מגנטית של עמוד השדרה המותני: הבדיקה בוצעה בטכניקת , T1, T2 STIR. קליניקה: כאבי גב. ממצאים: אות תקין בחוט הדיסטלי. L5-S1 : ללא פריצה. ללא היצרות. L4-L5 : היפרטרופיה של הפלבום והפסטים עם לחץ קל מאחור על השק. L3-L4 : היפרטרופיה קלה של הפלבום והפסטים. ביתר הגבהים בעמוד השדרה ללא פריצת דיסק. קיימת היצרות מולדת קלה של רוחב השק הסגיטלי מגובה L3-L4 ומטה. נגעי שמורל קטנים מגובה D9 עד D12 מה משמעות התוצאה, מה הבעיה והאם ממצא זה מוריד פרופיל.. אם כן לאיזה פרופיל ?? תודה רבה

ממצאים לא מדאיגים ולא מסוכנים אך שבהחלט יכוליםלגרום לתסמינים משמעותיים ובהחט מצדיקים הורדת הפרופיל הרפואי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה