פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

10/04/2015 | 19:59 | מאת: ראובן

אני בן 32. מורה נהיגה. יש לי פריצת דיסק בחוליות l5-s1 מזה שנים. בעבר הרחוק עברתי שאיבת דיסק שלא הועילה. לפני כשנתיים וחצי היה לי התקף רציני בגב תחתון שבעקבותיו נרדמה לי חצי מכף רגל ימין (הצד החיצוני-זרת ו2 אצבעות). בהתייעצות עם טובי המומחים הוחלט שלא לנתח ועד כה מלווים אותי כאבים מינוריים אך הרגל לא התעוררה. 3 שאלות: יש סיכוי שאי פעם התחושה ברגל תחזור ללא ניתוח??? האם יש משהו אחר שניתן לעשות לשיפור המצב חוץ מניתוח??? האם אני יכול לחזור לפעילות ספורטיבית הכוללת ריצה ארוכת טווח ? או שאני עלול להחריף את המצב??? אודה לתשובה חג שמח ;)

תלוןי במדת הלחץ ובמדת הנזק לשרוש העצב אם הוא הנזק הפיך - יתכןם ישחזור אך יקח זמן רב בינתיים בהחלט כדאיל בצע פעילות וגפנית מותאמת ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה