כאב גב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

09/04/2015 | 16:37 | מאת: מעיין

אבי בין 58 סובל מזה כחמישה ימים מכאבי גב תחתון. בעיקר בשכיבה על הצד. אני רוצה לציין שהוא סבל מהתופעה הנ"ל לפני מספר חודשים ואז אני זוכרת שהוא לא לקח תרופות וזה עבר מאליו לאחר כשבועיים. עכשיו הוא שוב מתלונן על כאבים חזקים בעיקר בשינה.קיבל מהרופא רוקסט נגד כאבים.מהי המלצתך? ותודה מראש

המלצתי אם מדובר בתופעה חוזרת ונשנית שאינה מוקלת בפעילות גופנית תוך מספר ימים - להגיע לבדיקה ובירור מצב עמוד השדרה שלו ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה