כתף וצוואר תפוס

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

07/04/2015 | 11:05 | מאת: לי

שלום, כחודש צוואר וכתף שמאל תפוסים כאב הולך ובא. בלילה במיוחד כואב תופת תפוס ממש כמו שבר קיבלתי כדורים אתופן 600 ל10 ימים + מריחת משחת וולטרן+ פעמיים זריקת וולטרן. כלום לא עוזר. עשיתי צילום עמוד שדרה צווארי+ כתף כתף- מבנה גרמי שמור עמוד שדרה צווארי- חשד לספונדילוליסטזיס C4/5, מרווחים בין חולייתים שמורים. 1. מה זה ספונדילוליסטזיס ? 2. האם ספונדילוליסטזיס C4/5- זה האיזור שכואב לי בין בצוואר לכתף? מה עושים למקרה הנ"ל? תודה מראש

מדובר על אי יצייובת ביו חוליות ישכולה לגכרום מתח ולחץ על שרשי עצבים וכאב אם מאד מפריע אפשר לשקול הזרקה פיזיולרפיה ולעתים אף נדרש ניתוח ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה