מה היא הבדיקה הנחוצה או המומלצת למנתח לפני החלטה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/04/2015 | 21:15 | מאת: אביב

על ניתוח עמוד שידרה צווארי או מותני:EMG+MRI או מספיק EMG+CT והאם יש שוני בין שני האזורים(צווארי או מתני)? תודה

לרוב עדיף MRI ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

13/04/2015 | 00:15 | מאת: אביב

ולחלק השני של השאלה ששאלתי:האם יש שוני בבחירה (ct או mri)בין שני האזורים (צווארי לעומת מותני)?אני שואלת זאת כי נאמר לי שיש מנתחים שמסתפקים ואף מעדיפים מתוך בחירה ct על פני mri כשמדובר בעמוד שדרה מותני. תודה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה