תוצאות mri ע"ש צוארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/04/2015 | 20:23 | מאת: סיגל

מזה כמעט חודשיים סובלת מכאבים בכתף, וצואר התחיל נימול ביד ימין ולאחרונה גם בכף רגל שמאל ובצואר. כאבים מעירים משינה. לפי MRI יש שלושה בלטי דיסק המשמעותי נמצא בין C6-C7:בלט דיסק דיפוזי ובעיקר בקע פרא מדיאני ואינטרה פורמינלי מימין ברקע ברצס מימין שנמשכים אינטרה פורמינלים מימין, שלוחצים את השק הדורלי, את החוט פרא מדיאני ומצרים כאמור את הרצס מימין. מה אתה מציע לעשות?

אם הכעאב מאד משמעותי ולא מגיב לטפולים עד כה - להגיע ליעוך מומחה עמוד שדרה לשקול טיפולים אחרים ואולי אף הזרקה תחת שיקוף או התערבות אחרת ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה