גב ודלקת בגיד

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/04/2015 | 16:20 | מאת: שיר

אני בת 16, יש לי עקמת בגב ובנוסף וסטייה של הצלע הימנית אחורה והריאה השמאלית קדימה וכואב לי מאוד כבר 9 חודשים בערך בכל צד ימין של הגב, איפה שהצלע בולטת מרגיש כאילו כל צד ימין מתכווץ וכואב לי שאני יושבת לאורך זמן. האם זה יעבור שאפסיק לגדול? והאם יש דרך למנוע את הכאב הכרוני?? דבר שני הוא שהרבה זמן הייתי הולכת לחוגי יוגה ואחרי כמה זמן כתף שמאל כאבה והתנפחה (נקודות לימפה) והרופאת משפחה אומרת שזוהי דלקת בגיד והיא נפוצה מעומס יתר על השרירים והיא עוברת לפעמים אחרי 4 חודשים שכבר עברו ומידי פעם אני מרגישה כמו צריבה באיזור, והפסקתי עם הפעילות הגופנית. האם אני צריכה להפסיק? ומה יעזור לדלקת לעבור??

לצערי לא הצלחתי להבין מתאירוך המוזר משהו מה בדיוק הבעיה ועל מה מדובר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה