צילום רנטגן מותני

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/04/2015 | 12:40 | מאת: סנדרה

שלום רב, לפני כשנה עברתי תאונת דרכים, מאז התחילו לי כאבי גב. לא באופן קבוע, אבל לפחות 2-3 בחודש אני משותקת למס' ימים במיטה. לפני שלושה ימים, פתאום התחילו לי כאבי גב תחתון, עם זרמים לרגל שמאל וחולשה מאוד חזקה ברגל. רופאת המשפחה שלחה אותי לעשות צילום רנטגן, ובצילום כתוב "סוג בדיקה: מותני צילומי ע"ש מותני AP + LAT מבנה גרמי שמור. יישור לורדוזיס פיזיולוגי. המרווחים בין החוליות , גובה של החוליות שמורים." בצילום עצמו יש ממצא מוזר שלא התייחסו אליו, כמו צל משני הצדדים של אחת החוליות התחתונות בצילום. 1. האם לורדוזיס יכול לגרום לכאבים כאלה? 2. האם ייתכן שיש משהו לא בסדר ולא התייחסו אליו? אשמח מאוד לעזרתכם.

לא ברור למה את מתכוונת אבל לפי הירשום בפענוח -ה כל תקין ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה