כאבים באמצע גב צד ימין בנקודה מסוימת

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/03/2015 | 19:48 | מאת: רני

שלום,אנוכי סובל כבר תקופה ארוכה מכאבים בגב אמצעי צד ימין בנקודה ספיסיפית,לעיתים הכאבים הם לא נסבלים באותה נקודה,מרגיש כמו גלי חשמל,הכאבים העזים מורגשים הכי הרבה בעת תנוחה בשכיבה על מנת שאני אכתוב אני נעזר בידיים מרובה כאבים,הרופא לאחרונה ציין שאני סובל ממחלת שורימן ואין שום תרופה כמו כן האורתופד שאבחן אותי לא הסביר לי איך אפשר להקל על הכאבים וציין כמו הרופא שלי שאין פתרון לזה,בינתיים הכאבים אצלי רק מחריפים מיום ליום,אני אשמח לו אקבל הכוונה ויעוץ כנדרש

אם אכן מקור הכאב במחלת שוירמן פיעלות גופנית תעזור מאד למשל שחיה אם לא - כדאי להועץ במומחה עמוד שדרה ולברר מה סבת הכאב על פי עיון בצילומים ובדיקה אוולי בצוע בירור הדמייתי מתקדם יותר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה