mri פיענוח

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

08/04/2015 | 12:41 | מאת: מירב

חג שמח בגובה l3l4 בקע דיסקלי לטרלע ימני עם אמפרסיה קלה על השורש l3 מימין. בגובה l5s1 בקע דיסקלי מרכזי עם אימפרסי קלה על השק הטקלי ועם אימפרסיהקלה על השורשים l5 דו צדדית מודגמת לומבליזציה חלקית של החוליה s1 על פי הספירה שלי הקונוס מסתיים בגובה l1. בקע דיסקלי עם אימפרסיה קלה על השק הטקלי בגובה l5s1 כמתואר. לומבליזציה חלקית של s1

לא שאלת שאלה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה