פיענוח אם אר אי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

07/04/2015 | 01:14 | מאת: משה

ד"ר שלום עשיתי אם אר אי כי יש לי קפיצות שרירים וחריקות כשאני מסובב את הראש והגיע לי פיענוח רציתי לברר מה המשמעות תודה להלן ממצאי בדיקת MRI של ע"ש צווארי הבדיקה בוצעה בערכי TSE , T2 , T1 אקסיאלי וסגיטלי. התוויה קלינית: התכווצויות בשרירים בידיים. ממצאים: אין עדות לבקע דיסקלי. אין עדות ללחץ על החוט. רושם להיצרות דיפוזית של התעלה, אך ללא עדות למיאלופתיה. הפורמינות שמורות. מעבר קרניו-צרוויקלי שמור. רושם לאובדן נפח צרבלרי. סיכום : ללא עדות ללחץ על החוט. רושם לאובדן נפח צרבלרי, בייחוד של הורמיס. לשקול הדמיה מוחית.

כפי שכצתוטב - יתכן שהביעה בכלל במוח וכדאילהמשיך לדימות של המוח ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה