כאבי גב עליון (בגובה הפטמות) כבר 35 שנה - ושיפור..

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

30/03/2015 | 12:04 | מאת: חיים

מאז שהייתי צנחן צעיר ועד היום (בן 54) אני סובל מכאבי גב שלעולם לא ממש פסקו. יש עלייה וירידה ברמת הכאב, אבל תמיד כואב. עשיתי במשך השנים מלא צילומים ופעמיים CT - ולא מצאו דבר. MRI לא אישרו בקופה - ופרטי אמרו לי שאין טעם כי בטוח לא ימצאו כלום. אני משתדל ללא תרופות (רק במקרים קיצוניים) - ועוסק בשחייה (שלא ממש עוזרת). היום הגעתי למצב שיכול לישון רק על הצדדים, וגם אז - צד שמאל פחות כואב. שינה ארוכה כוללת אחריה "עונש" בכאבים, לכן אני ישן כ 4-5 שעות בלילה. לפני כ 20 שנה גם הגב התחתון הצטרף ל"חגיגה" ושם כפריצת דיסק. מאז הם עושים "חלוקת זמן" ברמת הכאב (תמיד אחד יותר דומיננטי). האמת שאני די מיואש מטיפול (ניסיתי מסאגים והתעמלויות שונות, דיקורים מדיקורים שונים, כירופראקטים וגלי רדיו.. מספר סשנים של פיזיוטרפיה (נהנתי מהטיפול והיחס.. אבל הכאב המשיך להתעלם..). אני פוחד בעיקר מהזיקנה - כאשר הגוף יבגוד עוד יותר. אז אני רק שואל אוליי משהו יש רעיון "מחוץ לקופסא" שאוליי יעזור? בתודה חיים

לצערי מבחינתמניעת החמרה אתה עושה כמעט כל מה שמוכר כיעיל ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה