עקמת

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

30/03/2015 | 08:25 | מאת: אנונימית

שלום רב, אני בת 28 , אחרי 3 לידות יש לי עקמת כבר המון שנים (בצורת S) כילדה זכור לי שאמי הלכה איתי לפיזותרפיה למספר פגישות אך לא התמדתי בכך. כיום אני סובלת מדימוי גוף מאוד נמוך עקב כך.. האם יש פתרון בגילי? יש משהו שניתן לעשות? אני מתוסכלת מכך...ומתביישת לעמוד ליד אנשין תודה וחג שמח

בגילך הפתרון הוא אך ורק ניתוחי אם מאד ניכר ומאד מפריע ניתן לשקול זאת גם בגילך ואת מוזמנת להגיע ליעוץ בעניין ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה