כאבי גב נימול ברגליים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/03/2015 | 22:28 | מאת: יוני

שלום רב, ביום חמישי האחרון החלו לי הרגשות של נימול בכפות הרגליים בלבד. לאחר לילה שלם באיזור צהרי יום שישי החלו לי גם כאבי גב אשר התאפיינו בעיקר בשרירים הצדדיים של הגב. במשך הזמן הנימול נדד גם לאחורי הירכיים אך עם הזמן הוא משתפר. בזמן הליכה אינני מרגיש הרגשה מויחדת ואין לי קושי לבצע הליכות או ריצה. במהלך הזמן הכאב בגב מוקל אך עדיין ישנה הרגשה אי נעימה. חשוב לי לומר כי הנימול בכפות הרגליים היה לפעמים מופיע כאשר ביצעתי תרגיל מתח אך נימול זה היה חולף במהרה. אני בן 25 ומבצע פעילות גופנית(אירובית ומשקולות) באופן קבוע. הכאב אינו נקודתי בערך אלא מופשט יותר באיזור אמצע הגב. האם הסבירות גבוהה כי אני סובל מפריצת דיסק? מעולם לא היה לי כל בעיה עם הגב ועקב עבודתי אני נדרש לשמור על כושר גופני גבוה ואני מאוד מאוד חושש. בתודה מראש,יהונתן.

זה אפשרי ואם עדין לא חלף -כדאי להגיע ליעוץ מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה