תוצאות סיטי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/03/2015 | 14:15 | מאת: רחלי

שלום, לאחר מיפוי שהראה שבר דחיסה בd7, עם קליטה מרובה, וקליטה מרובה הזיזים d11 שמאל וd12 ימין, עשיתי סיטי והתוצאות: אוסטאופניה כללית, שינויים ניווניים קלים בגופי החוליות ובמפרקים הפאצטליים, קוטר קדמי אחורי של התעלה הספינלית הגרמית תקינה, המרווחים הבן חולתיים מעט מוצרים, אין עדות לבקעים דיסקים. זה אומר שאין שבר דחיסה? מציינת שאני אחרי תאונה, תודה!

לא זה אומר שמישהו לא ראה את השבר הממצא במיפוי הוא חד משמעי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה