כאבי גב עזים!

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/03/2015 | 07:55 | מאת: נטלי

שלום רב! בת 27. לפני כחצי שנה החלו כאבי צוואר עד גב אמצעי בין השכמות עזים מאוד! בדיוק באותה תקופה החלו דפיקות לב מהירות וחזקות, סחרחורות, ונימול ביד שמאל. שאלתי היא אם יכול להיות קשר בין הדברים. בין הלב לעמוד השדרה. תודה ושבוע מעולה!

לא מכיר קשר ברור כזה אבל סביר שכאב עז יגרום לעלית דופק ולעתים אף דופק לא סדיר יתכן מאד שאם הין הסבר ברור להפרעה הקרדיאלית - שכל הסיפור הוא תגובה לכא החד שמקורו כנראה בצוואר מציע לך לעבור בירור מסודר של המצב של עמוד שדרה צווארי אם תרצי את מוזמנת לתאם יעיוץ לבירור במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

16/03/2015 | 00:55 | מאת: נטלי

תודה רבה דוקטור על התשובה המעמיקה! אשמח ליצור קשר. בברכת ערב טוב.

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה