כאבים בלתי פוסקים בגב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/03/2015 | 19:07 | מאת: גילי

שלום אני בן 30 ולפני שנה וחצי הרגשתי במהלך משחק כדורגל שנתפס לי הגב התחתון כאבים מעל האגן בצד ימין. התחלתי בהליך של בדיקות רנטגן ct. אובחן לי בלט דיסק חוליות s1-l5 . חודש וחצי לאחר הפגיעה ביצעתי שאיבת דיסק אצל פרופסור גיפשטיין ומאז המצב רק הלך והחמיר והכאב התגבר וגרם לכאב גם בצד שמאל. לאחר השאיבה פניתי למספר רופאים נוספים וביצעתי בדיקת mri . תוצאות הבדיקה הראו על שינוי ניווני בדיסק. אחד מהרופאים הציע לי לבצע ניתוח קיבוע. כואב לי כל הזמן אני לא מצליח לשבת יותר מ10 דקות רצוף. רודה לעזרתך/הצעתך

אתה לא באמת מצפה שאחרי כל מה שעברת אמצא לך תרופת פלא בלי לראותאת ה - MRI ובלי לבדוק אותך הפתרונות שהציעו לך נשמעים סבירים אם כי מדובר כמובן בניתוח ברירה לטיפול בכאב ולא בניתוח מציל חיים או טיפול אחר שאתה "חייב" לבצע מיד. יתכן שאם אין פתרון אחר לא ניתוחי - הזה הפתרון ההגיוני אתה מוזמן לתאם יעוץ מסודר במרפאתי על מנת לבצע הערכה מלאה ומסודרת של מצבך על סמך עיון בצילומים בודיקה גופנית ולנהל דיון על כל האפשרויות העומדות בפניך על היתרונות והחסרונות של כל דרך טיפול ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה