זריקות וולטרן

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

13/03/2015 | 06:45 | מאת: טובה

עקב דלקת בשריר הישיבה ולאחר שטיפול באטופן לא עזר רשם לי הרופא 5 זריקות וולטרן 75 מ"ג . כל זריקה אחת ליומיים.במרפאת האחיות במכבי טוענים שאסור לתת יותר מ- 2 זריקות מכיוון והוולטרן עלול לגרום לנזק בכליות. האורטופד טוען שאפשר. מה עושים? האם להזריק את 3 הזריקות הנותרות? הא יש סיכון? לציין שאני בת 60, בריאה לחלוטין ולא מקבלת שום טיפול תרופתי קבוע. אודה על תשובה

הרופא שלך צודק. ודי מוזר לי שהאחות מרשה לעצמה לנהל אתך את הדיון הזה בלי לדבר קודם עם הרופא שהפנה אותך ולהעלות בפניו את ספקותיה אם יש לה כאלו. אין לה את הידע שיש לרופא ובעיני מדובר בהתנהגות לא מקצועית ולא אתית. ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה