האם בעיות גב יכולים להשפיע על זקפה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

07/03/2015 | 17:24 | מאת: אלמוני

שלום, אני בן 46 ללא בעיות בריאות. סוכר ולחץ דם תקין. לאחרונה יש לי בעיות לשמור על הזקפה ומלחץ בזמן יחסים לפעמים הזקפה נעלמת. אני בזוגיות קבועה, ארוכה וללא מתחים. ואין לחצים חיצונים. יש לי כאב הישבן ובמפשעה לפעמיים (ידוע על בלט דיסק קל ב L4) מה יכולות להיות הסיבות לתופעה? יש לי זקפת בוקר קבועה וגם במהלך התקופה זקפה בעת יחסי מין.

בהחלט יכול להיות קשור לגב ואם יש תסמיני כאב גב וגם שינויים בהרגלי השתן - כדאי להגיע ליעוץ מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה