כאב בגב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/03/2015 | 20:16 | מאת: מתי

שלום. לפני כשבוע התחלתי לרוץ.מבנה גוף תקין לא שמן. רץ 3 קילומטר במשך שבוע ברציפות. לפני יומיים התחלתי להרגיש כאב בגב תחתון דווקא לאחר הריצה ולא תוך כדי. מה הסיבה ? מה ההמלצה ? האם זה תפוס או שרירים חלשים ?

סביר שכדאי לעבוד על חיזוק השרירים המייצבים את עמוד השדרה המתני ושרירי הבטן ולרוץ באופן יותר מדורג ופחות אינטנסיבי בהתחלה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה