פריצת דיסק צווארי חוליות C6-C7

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/03/2015 | 22:20 | מאת: אלונה

שלום רב, ביצעתי לבן שלי סי טי צוואר ונמצא לו כי בחוליות C6-C7 קיים לו: בלט דיסק דיפוזי עם בקע פרא מדיאני מימין גורם ללחץ על צידו הימני של חוט השדרה משיק למוצא של העצב ההיקפי הימני. רציתי לדעת אילו סימני כאב ותופעות עלולות להגרם לו מנזק שכזה, והאם יש לזה טיפול? תודה

לא כתב מה גילו אבל בעקרון זה יכול לגרום לתסמיני כאב שונים מקרינים ליד ימין שכמה ימנית וכו וכן לכאב צואר ראש ועוד אם יש לחץ על החוט עצמו יתכן שישיהו סימניםגם של נזק לחוטה שדר ה מציע להגיע ליעוך מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה