תוצאות בדיקה MRI

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/03/2015 | 12:39 | מאת: גלי טיירו

ברצוני לברר עד כמה המצב חמור? אני גוררת את רגל שמאל ומרגישה קצת נימלולים באצבעות רגל ימין גם כן. סיבת ההפניה: חולשה של רגל שמאל. אין עדות לתמט או תזוזה. תעלה ספינלית ברוחב תקין. מודגם בלט דיסק קל ללא לחץ משמעותי. D12-L1 בגובה מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדורלי, הפסטים מעובים. L2-L3 בגובה מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדורלי. הפסטים מעובים. L3-L4 בגובה מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדורלי, הפסטים מעובים, תעלות הבין L4-L5 בגובה חולייתיות מוצרות. מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדורלי. L5-S1 בגובה אין עדות ללחץ על השורשים. חוט השדרה בסיומת תקינה. אותות תקינים ממח עצם חולייתי. לסיכום: בלטי דיסק כמתואר. ברצוני לברר עד כמה המצב חמור?

ממצאי הדימות אל מלמדים הרבה על החומרה - זו נובעת ממצבך בבדיקה -א ם יש חולשה של הרגל מדובר על מצב די חמור וכדיאי להגיע ליעוץ מומחה עמוד שדרה בהקדם במצב כזה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה