כאבים חזקים מתחת לאגן

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/03/2015 | 10:42 | מאת: יהודה

שלום אני בן 38 ולמעלה מחודש אני סובל מכאבים מתחת לאגן בצד שמאל אשר מקרינים לכל אורך הירך והגב התחתון , הכאבים חזקים מאד ומשביתים אותי מכל פעילות. הטיפול שקיבלתי עד עכשיו כלל זריקות וולטרן , ארקוקסיה , אטופן 600 ועדין אין שיפור במצבי ואפילו יש החמרה. ביצעתי CT לעמוד השדרה בגבהים L1-S1 ולהלן התוצאות: L1-L2 - בלט אנולוס והתעבות של ליגמנטה פלאבה גורמים ללחץ התקאלי והיצרות מתונה של תעלת השדרה . L2-L3 - בלט אנולוס והתעבות של ליגמנטה פלאבה גורמים ללחץ על השק התקאלי והיצרות תעלת השדרה. L3-L4 - ניוון פצטלי מתון מימין , ובלט אנולוס והתעבות של ליגמנטה פלאבה גורמים ללחץ על השק התקאלי והיצרות קשה תעלת השדרה. L4-L5 - בלט אנולוס והתעבות של ליגמנטה פלאבה גורמים ללחץ על השק התקאלי L5-S1 - בלט אנולוס מרכזי גורם ללחץ קל על השק השקאלי. אילו בדיקות וטיפולים נוספות עלי לעשות? תודה על העזרה יהודה

נשמע לי שבגילך - ועם היצרות קשה של תעלת השדרה - אתה צריך להגיע בהקדם ליעוץ מומחה עמוד שדרה. זה מצב בעייתי שעלול להצריך ניתוח על מנת להקל עליך ובודאי על מנת לפתור את הבעיה אם תרצה אתה מוזמן ליעוץ במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה