ניתוח קיבוע עמוד שדרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

02/03/2015 | 09:42 | מאת: יסמין

ד"ר שלום, לפני כ 12 שנים עברתי ניתוח לקיבוע החוליות מ T3-L1 עקב סקוליוזיס שלא הגיבה לטיפול במחוך. כיום אני אימא טרייה לתינוק מקסים ששוקל כבר כ 6 קילו, ההרמות המרובות כמובן מביאות עמן כאבי גב חזקים, בעיקר כאבי גב תחתון שלא היו לי בעבר, ידוע לי שכתוצאה ממצבי אני בסיכון מוגבר לפריצות דיסק רציתי לדעת עד כמה הסיכון הזה אכן גבוה והאם חשוב שתהיה איתי עזרה במהלך היום כדי שאצמצם את כמות הזמן שהוא על הידיים שלי. תודה מראש, יסמין

חשוב בעקר שתעבדי על חיזוק שרירים וגמישות כדי להמנע מנזק נוסף לעמוד השדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864 ד"ר נחשון רנד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה