בליטה בגב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

07/03/2015 | 17:57 | מאת: ***

אהלן, שמי רועי בן 17 אני גבוהה כדאי לציין ויש לי עקמת קלה וגיבנת קלה כמו שהרופא אמר.. אבל אני מצליח להשתלט על הגיבנת בכך שאני מתנהל ישר בזמן האחרון כמה שאפשר ... (בשביל המראה) אבל כשאני מתיישר ניהיה לי בליטה בצד שמאל של היד מתחת לכתף בגב וזה מוזר כי בצד השני אין לי את זה.. אמרו לי שזה בגלל הגיבנת אבל אף פעם לא קראתי על זה וזה מוזר.. יש לזה שם? או אפשר לסדר את זה איך שהוא? ומה אתם ממליצים לעשות בשביל ליישר את הגב חוץ מתרגילים הבליטה נראת כאילו יש לי עוד שריר בגב שגדל כאשר אני עושה שריר ביד שמאל זה מוזר.

אם זה כה משמעותי - מציע לך להגיע ליעוץ מומחה עמוד שדרה ד"R רנד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה