כאב גב עליון צד שמאל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/03/2015 | 17:09 | מאת: חן

בעקבות כאב גב עליוו כבר למעלה מחודשיים ולאחר שבדיקת רנטגן כתף שמאל ואולטרסאונד תקינים האורטופד נתן לי זריקת קורטיזון לכתף לפני שבוע ועדיין יש לי כאבים חזקים מהגב למעלה צד שמאל הכתף הזרוע והיד איך מעלימים את הכאב הזה ? לוקחת ארקוקסיה כבר חודש וחצי ורוקסט פלוס. אני רק במיטה כבר חודש וחצי, מתקשה לשבת, לעמוד, ללכת .(יש לציין שלא קיבלתי מכה, הכאב החל בהדרגה ובחודשיים האחרונים מתגבר ). תודה מראש על עזרתך.

קשהב לנחש מרחוק בלי בדיקה מה סבת הכאב ומה לעשות אבל כדאי אולי לבדוק גם בכיוון של בעיה צוארית ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה